Keçiören 2. El Spot Sıfır Eşya Alanlar

Keçiören 2. El Spot Sıfır Eşya Alanlar
14 Mayıs 2020 No Comments Genel turgay turgay

Keçiören Ankara’nın en büyük ilçelerinden biridir. Kalabalık bir nüfusa sahip bu ilçe oldukça gelmiştir. Burada yaşayanların bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri her türlü mağaza ve dükkan ilçede yer alıyor. Bu sayede Keçiören sakinleri kendi ilçelerinden çıkmadan tüm işlerini kolayca halledebiliyor. Üretim ağı da giderek gelişmekte olan ilçede alım satım yapan pek çok mağaza bulunuyor. Satıcılar özellikle ellerinde bulunan spor eşyaları ilçe içerisinde ya da yakın ilçelerden burada satarak değerinde kazanç sağlayabilirler.

Spot Eşya Çeşitleri Nelerdir?

Spot eşyalar kesinlikle 2. El ya da hatalı ürünler değildir. Genellikle defolu ya da kullanılmış ürün sanılan spot eşyalar fabrikadan sıfır çıkan ürünlerdir. Üretici firmaların stok fazlalığı gibi sebeplerden dolayı daha uygun fiyatlı sattığı eşyalardır. Diğer pek çok sıfır eşyaya göre çok daha uygun fiyata satıldıkları için bütçe dostudurlar. Özellikle yeni evlenecek ya da sıfırdan ev kuracak kişiler spot eşyalar tercih ederek kar ederler. Spot eşyalar genellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon gibi normalde pahalı olan elektronik ve beyaz eşyalardır.

Spot Eşya Satarken Nelere Dikkat Edilir

Spot eşyalar sıfır ambalajı açılmamış ürünlerdir. O yüzden satın aldığımız spot eşyaların faturalı ve kutusunda olması gerekir. Bu nedenle ürünlerinizi satmadan önce sıfır olduklarından emin olunuz.  Firmamız elinizdeki sıfır spot incelerek değerinde alım yapıyor.

Tags
Keçiören 2.El Eşya Spotçu Irmak Ticaret

Hemen Ara