Keçiören 2. El Ev Eşyası Alanlar

Keçiören 2. El Ev Eşyası Alanlar
12 Mayıs 2020 No Comments Genel turgay turgay

Evimize severek bir dünya eşya alırız ancak bazı zamanlarda bu eşyalardan kurtulmak isteriz ya da zorunlu olarak satmak durumunda kalabiliriz. Bu durumda kimse eşyasını çöpe atmak istemez, satıp değerinde maddi karşılığını almak ister. Bizler de Keçiören’de hizmet vererek satmak istediğiniz ev eşyalarınızı sizlerden satın alıyoruz. Eşyalarınızı alırken eşyanın değerinde ücretinizi ödeyerek sizleri de mağdur etmiyoruz.

Bazen taşınmak durumunda kaldığınızda, bazen eşyalarınızı yenilemek istediğinizde ya da bazen de paraya ihtiyaç duyduğunuzda eşyalarınızı elden çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu durumlarda firmamızı arayarak bizlerden yardım isteyebilirsiniz. Eğer eşyanız sizin getiremeyeceğiniz boyuttaysa ve nakliyat gerekiyorsa adresinize kadar gelerek eşyanızı sizden teslim alıyoruz. Örneğin dolap satacağınız zaman talebiniz doğrultusunda dolabınızı evinizden alıyoruz, parasını ödüyoruz.

Hangi Ev Eşyaları Alınıyor?

Ev eşyası denince önü açık bir nehir gibi aklımız hayalimiz duruyor. Mutfak, banyo, salon derken ortaya bir sürü eşya çıkıyor. Bizler de beyaz eşya, mobilya, ısıtma ve soğutma sistemleri, antika eşyalar, gümüş eşyalar, ofis eşyaları, koltuk takımı, elektronik eşyalar, halı ve küçük ev aletleri firmamız tarafından alınan eşyalardır. Sizlerin de satmak istediğiniz bu kategorilerde eşyalar varsa bizlere ulaşabilirsiniz.

Bizi Arayabilirsiniz

Eşya satmak istediğiniz zaman sormak istediğiniz her şeyi bizlere sorabilirsiniz. Eşya satmak istediğinizde bizi arayabilirsiniz ve bizler de gelip eşyalarınızı adresinizden teslim alırız. Kapsamlı bilgi almak için firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tags
Keçiören 2.El Eşya Spotçu Irmak Ticaret

Hemen Ara