Keçiören 2.El Yemek Odası Alanlar

Keçiören 2.El Yemek Odası Alanlar
23 Mayıs 2020 No Comments Genel turgay turgay

Yemek odası takımları yemek odanızı ya da salonunuzu gösterişli bir hale getirir. Misafirlerinizi ağırladığınız kalabalık yemek akşamlarında göz alıcı bir yemek odası takımı misafirlerinizin gözünü kamaştıracaktır. Yemek masaları sık kullanıldıkça eskiyen ve yenilenmesi gereken mobilya çeşitleridir. Evde yaşayan kişi sayısına göre yemek odası takımları değiştirilir. 2 kişilik masalar olduğu gibi 12 kişilik büyük masalar da vardır. Bu tamamen size ve yemek odanızın büyüklüğüne bağlıdır.

Neden Yemek Odası Takımı Satılır?

Bazen çeşitli sebeplerden dolayı şehir değiştirmeniz gerekebilir. Taşınırken ne kadar az eşya götürürseniz nakliye masrafı o kadar az olacaktır. Bu nedenle evinizdeki yemek odası takımını satabilirsiniz. Ya da yemek odası takımı içerisinde bir parçanın eksilmesi takımı bozacağı için tüm takımı komple yenilemek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda beğendiğiniz yeni model bir yemek odası için de eskisinden kurtulmak isteyebilir ama çöpe atmaya kıyamıyor olabilirsiniz. Çöpe atmaya kıyamadığınız belki de ilk günkü gibi yeni olan yemek odası takımlarınızı değerinde satın alarak içiniz rahat bir şekilde ondan ayrılmanızı sağlıyoruz.

Ne Tür Yemek Odası Takımı Alıyoruz?

2 el eşya alan hiçbir firma kırık dökük kullanılamayacak durumda olan çöpleri almaz. Tabi ki bizde çöpe atılmak yerine bize getirilen hiçbir mobilyayı kabul edemiyoruz. Kullanılabilir durumda olan ya da tamiri mümkün olan yemek odası takımlarınızı değerinde alıyoruz.

Tags
Keçiören 2.El Eşya Spotçu Irmak Ticaret

Hemen Ara